onsdag 27. august 2014

Sommerinnkjøp

Jeg er dårlig på handling - både klær og ting. Handler sjelden, selv når det trengs; kan gå i årevis uten å ha en bukse som passer eller noe å ha på meg om jeg blir invitert på fint besøk. Når jeg først handler, er det plutselig og spontant, og litt for ofte noe jeg ikke liker likevel.
Kanskje er det det å bo i en by som gjør det vanskelig for meg. Utvalget er for stort, valgene for mange, jeg klarer ikke å orientere meg.

Men i sommer var det annerledes. Jeg bodde på Myreng, et fredelig lite sted med ett eneste hus. Ok, et par stykker da. Men mest åker og eng og fjell og himmel og hav. Langt unna tettsteder, byer og butikker. Det passet meg godt! Jeg ble så bevisst på hva jeg trengte, eller hadde lyst på. Så målrettet når jeg først skulle skaffe noe. Klesklyper - jepp. Fargestifter til Mari, lystette gardiner - jepp. Så enkelt og oversiktelig. Mangelen på utvalg plaget meg ikke i det hele tatt. Jeg tror jeg ideelt sett passer best til å bo på et veldig lite sted. Brukte nesten ikke penger, men er så fornøyd med sommerens få, fine innkjøp:

Appelsin- og sitrondrops fra Café Alveland

Bilde av Siri Tollefsen, Atelier Nøss

Regnjakke for grå høstdager

Glasshjerte laget av Siv Johansen, Galleri Uvær

Og verdens søteste kleshenger

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar